Mathmatch
Image default
Kinderen

Binnenspeeltuin

Het leukste dagje uit met de kinderen 

Kom lekker spelen in de binnenspeeltuin van Hof van Eckberge in Eibergen. Voor een avontuurlijke middag weg met de kids hoef je het land niet uit. Spelen, klimmen, klauteren en glijden: uw kinderen kunnen zich helemaal uitleven in de binnenspeeltuin van Hof van Eckberge. Wij hebben alles in huis voor een compleet dagje uit met het hele gezin. Ontdek ons speelparadijs voor jong en oud!

Speelplezier in onze binnenspeeltuin!

In onze binnenspeeltuin is van alles te beleven: we hebben een klimstructuur van wel drie verdiepingen hoog. Verder vind je er twee trampolines op drie meter hoogte, een rodelbaan, een klimtoren, een freefall-glijbaan, een kabelbaan en familieglijbaan en grote legoblokken. Veilig spelen staat bij ons hoog in het vaandel: rondom de klimstructuur hangen netten, deze waarborgen de veiligheid van uw kind. Middenin Hof van Eckberge bevinden zich tafels en stoelen met zicht op het speelterrein: neem plaats en geniet van een heerlijk hapje eten, terwijl uw kinderen zich vermaken.

Spelen voor jong & oud

Aan de allerkleinsten is gedacht: hiervoor is een speciale indoor speeltuin aanwezig met een zandkasteel, wiebelkussens en softplay-zeedieren. Of kom heerlijk snoezelen in onze snoezelruimte. Deze ruimte biedt een sfeervolle, zintuigprikkelende omgeving en is geschikt voor ontspanning en het stimuleren van de zintuigen. Genoeg voor een hele dag speelplezier! Uitgespeeld in de speeltuin? Bij Hof van Eckberge hebben we een lasergame jungle en vier bowlingbanen voor nog meer plezier!

Bij mooi weer heerlijk buiten spelen

Ontdek bij mooi weer ook onze buitenspeeltuin: hier vind je een gigantisch klautergrid, kabelbaan, air trampoline, houten speeltoestellen en een zand- en waterpark. Ook is er de mogelijkheid om beachvolley en jeu de boules te spelen. Op ons buitenterrein bevindt zich een Ontdek en bewonder vervolgens onze exotische dieren in onze kinderboerderij. Deze bevindt zich naast de buitenspeeltuin. Spelenderwijs is er van alles te leren over deze dieren. Op diverse plaatsen staan voederautomaten om de dieren te voeren.

Ontdek Hof van Eckberge zelf!

Breng zelf een bezoek aan Hof van Eckberge en ontdek al onze mogelijkheden. U vindt ons speelparadijs in het Gelderse Eibergen.

Adres:
Hof van Eckberge
Lintveldseweg 1a
7151 NK Eibergen

Tot ziens bij Hof van Eckberge!

Voor meer info : klikt u hier