Mathmatch
Image default
Kinderen

Indoor speeltuin voor kinderen

Is het vies weer en wil je een dagje met het gezin naar een Indoor speeltuin voor kinderen bij jou in de buurt? Daar hoef je het land niet voor te verlaten. Hof van Eckberge in het Achterhoekse Eibergen heeft alles voor een avontuurlijk dagje uit met kinderen. Jong en oud kan zich bij Hof van Eckberge vermaken.

Spelen voor iedereen

In de Indoor speeltuin vermaak je je als 5 jaar bent, maar ook als 60 jarige. Kleintjes klauter in de jungle klimstructuur van wel drie verdiepingen hoog. Ze abseilen van de rodelbaan of klimmen naar de top van de klimtoren. Houdt je van iets rustiger vertier, glij dan samen met de jeugd van de familieglijbaan of ga samen een potje bowlen en lasergamen.

De allerkleinsten zijn welkom in de speciale Indoor speeltuin met lage glijbanen, wiebelkussens en zachte zeedieren. Bekijk ook eens de zoutwateraquaria met bijzondere vissen. Zijn de kinderen groot genoeg om zelf spelen, neem dan zelf plaats op het terras met zicht op beide speelterreinen. Geniet hier van een hapje en een drankje, terwijl de kinderen zich uitleven.

Buiten spelen

Ga met mooi weer buiten spelen in onze buitenspeeltuin vol avontuur. Speel in een grote zandbak, in het waterpark, op de kabelbaan, de air-trampoline en het enorme klautergrid. Ook in onze kinderboerderij beleven kinderen van alles. Ontdek bijzondere dieren uit Noord, Zuid-Amerika en Australië en doe mee met leerzame dierenspeurtochten. Als dat geen avontuur is?

Kinderfeestjes en verjaardagen vieren

Ook met verjaardagen en kinderfeestjes ben je welkom bij Hof van Eckberge. Kies een van de speciale arrangementen inclusief entree, activiteiten en lekker eten. We zien jullie graag komen.

Meer informatie over Indoor speeltuin voor kinderen

Wil je meer weten over een Indoor speeltuin voor kinderen of over onze arrangementen? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden!

Voor meer info : klikt u hier