Mathmatch
Image default
Kinderen

Kindvriendelijke Indoor speeltuin

Is het vies weer en wil je een dagje met het gezin naar een kindvriendelijke Indoor speeltuin waar je kinderen veilig kunnen spelen? Kom dan naar Hof van Eckberge in Eibergen. Onze Indoor speeltuin heeft alles voor een avontuurlijk dagje uit met het hele gezin. Jong en oud kan zich hier veilig vermaken, weer of geen weer.

Veilig spelen

In de Indoor speeltuin vermaak je je als 5 jaar bent, maar ook als 60 jarige. Klauter in de jungle klimstructuur van wel drie verdiepingen hoog. Maak je geen zorgen dat je valt, het geheel is afgeschermd met een veilig valnet. Of abseil van de rodelbaan en klim naar de top van de klimtoren. Het kan allemaal. Houdt je van iets rustiger, glij dan samen met de jeugd van de familieglijbaan of ga samen een potje bowlen en lasergamen.

Ook voor de allerkleinsten

Ook de allerkleinsten zijn welkom in onze speciale Indoor speeltuin. Laat ze glijden van lage glijbanen, hun evenwicht leren bewaren op wiebelkussens, en knuffelen met zachte zeedieren. Of geef zee hun ogen de kost bij de zoutwateraquaria met bijzondere vissen. Heb je zelf even rust nodig? Neem dan plaats op het aangelegen terras met zicht op beide speelterreinen en geniet van een hapje en een drankje.

Mooi weer?

Bij mooi weer kun je buiten spelen in de buitenspeeltuin met kinderboerderij. Hier vind je onder andere een grote zandbak, waterpark, kabelbaan, air trampoline en een enorm klautergrid.

Kinderfeestjes en verjaardagen vieren

Jarig of iets te vieren? Vier een kinderfeestje of verjaardag bij Hof van Eckberge. Kies een van de speciale arrangementen inclusief entree, activiteiten en lekker eten. We zien jullie graag komen.

Meer informatie over kindervriendelijke Indoor speeltuin

Wil je meer weten over een kindvriendelijke Indoor speeltuin of over de arrangementen bij Hof van Eckberge? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden!

Voor meer info : klikt u hier