Mathmatch
Image default
Woning en Tuin

Draadlampen

Ben je op zoek naar een draadlamp? Dan kun je terecht op draadlampen.nl. Het assortiment van deze lampen blijft groeien, doordat ze de nieuwe trend worden. Deze lampen kun je in diverse kleuren kopen. Deze lampen kun je goed helpen, als je van plant bent je interieur een trendy uitstraling te geven. 

Wat zijn draadlampen?

Draadlampen kom je steeds vaker tegen, maar je weet nog niet precies wat een draadlamp voor lamp is. Dat is geen probleem. Het is een variant op de industriële hanglamp. De industriële hanglamp is inmiddels bij ons allemaal bekend. Draadlampen zijn een kleine versie van de industriële hanglampen. Hierdoor zijn ze goed voor sfeerverlichting. Als je deze lamp boven een tafel wilt hangen, kun je er beste voor kiezen deze lampen naast elkaar te hangen, vanwege het kleine formaat. Voor een leuk lichteffect kun je de lampen op verschillende hoogtes hangen. 

De draadlampen hebben we in verschillende soorten en maten. De lampen zijn er van metaal, draad en plastic. De metalen draadlampen kom je het meeste tegen. Deze lampen lijken qua looks op een frame. Ook deze lampen kun je kopen in verschillende maten en soorten. Zo kun je bij ons bijvoorbeeld ronde en vijfhoekige lampen kopen. Ook verkopen wij ze in de vorm van een tulp. Deze lamp is open aan de zijkant, zodat de lichtbron in het midden goed te zien is. 

Nieuwe trend

Het feit dat je deze lamp in alle soorten en maten kunt kopen en je deze lampen in elk interieur kunt toepassen, maakt ze heel populair. Door het uiterlijk is de draadlamp erg populair geworden. Daardoor sluiten ze echt bijzonder goed aan bij de trend van de industriële lampen in het wonen. 

Vroeger werden deze lampen in fabrieken gebruikt. De draadlampen, zoals wij ze nu kennen, zijn in het algemeen wel wat kleiner dan de lampen van vroeger. Als je een stoerdere draadlamp zoekt, kun je één kopen die strijkijzer snoer gebruikt. Ook kunnen deze lampen gekleurde snoeren hebben. Het snoer dat over blijft, kun je aan de bevestigingshaak hangen. 

De lamp is verder zo geliefd, omdat hij in zo veel verschillende kleuren te koop is. Ook kun je de lampen met een stoere uitstraling vinden. Er zijn daarnaast lampen te koop die goed aansluiten bij een klassiek of landelijk interieur. Er zijn zelfs draadlampen met speelse vormen en kleuren voor kinderkamers.

Voor meer info : klikt u hier