Mathmatch
Image default
Beauty en verzorging

keratine behandeling shop voor thuis

We zijn al lang fan van de keratine behandelingen verkrijgbaar bij de kapsalon. Maar nu bestaat er sinds kort iets nieuws! Je kunt namelijk een keratine behandeling thuis doen om zelf glanzend haar te verkrijgen vanuit je eigen badkamer. Hoe gemakkelijk is dat? Wij wilden alles weten over deze nieuwe webshop en de producten die zij leveren. Lees hier het gehele interview met de eigenaresse van de keratine behandeling shop. 

Hoe kwam je op het idee van Keratine Behandeling Shop? 

“Ik ben zelf al jarenlang groot fan van de keratine behandeling. Wanneer mensen aan mij vroegen hoe mijn haar zo glanzend kon zijn vertelde ik altijd enthousiast over de keratine behandelingen in mijn haar. De meeste vrienden en vriendinnen waren meteen verkocht en wilden deze behandeling ook ondergaan. Echter is dat niet altijd gemakkelijk. De behandeling kan namelijk aardig duur zijn en wanneer iemand het niet breed heeft wordt het zeer moeilijk om iedere 3 maanden opnieuw deze behandeling uit te voeren. Dat moet beter, dacht ik!” 

Is er een verschil met een salon behandeling? 

“Behalve dat het vele malen goedkoper is zijn er niet veel verschillen. Het is natuurlijk ook een stuk sneller, omdat je het zelf gemakkelijk in de badkamer kan doen en hierdoor niet helemaal naar een salon hoeft. Tussen de stappen door hoef je ook niet op een stoel te blijven wachten, maar kan je lekker je eigen ding doen. Los van de prijs bespaart het dus ook gigantisch veel tijd! Qua resultaten zijn er niet veel verschillen. De keratine behandeling thuis kits die wij aanbieden zijn van professionele salon kwaliteit. Veelal worden dezelfde producten ook in de salon gebruikt, dus de kwaliteit zal zeker niet achteruit gaan wanneer een keratine behandeling thuis wordt uitgevoerd. 

Gebruik je de keratine behandeling zelf ook? 

“Jazeker, ik ben groot gebruiker! Ik doe de behandeling trouwe iedere 3 maanden en iedere keer opnieuw sta ik weer versteld van het eindresultaat. Het is niet normaal hoeveel tijd ik ’s ochtends bespaar wanneer ik heb gedoucht. Normaal moet ik mijn haar droog föhnen, omdat het anders alle kanten op gaat staan. Na het drogen moet ik er vaak ook nog een stijltang overheen halen om de pluishaartjes aan de voorkant in toom te houden. Wanneer ik een keratine behandeling heb ondergaan hoeft dit allemaal niet. Het is een wereld van verschil! Ik kan zelfs mijn haar aan de lucht drogen en dan nog steeds zit het erg mooi. Ik wil niets anders meer!” 

keratine behandeling

Kan iedereen de behandeling bij zichzelf doen? 

“Ja, iedereen kan de behandeling zelf uitvoeren. Het enige wat je nodig hebt zijn plastic handschoenen en een stijltang die erg heet kan worden. Een behandeling kost ongeveer een uurtje van je tijd. Hierna moet het haar wel 48 uur lang droog blijven. Na deze 48 uur zal het haar minimaal 2 maanden super mooi zitten. Ondanks dat je de behandeling bij jezelf kan doen is het natuurlijk ook leuk om het samen met een vriend of vriendin te doen.”

De keratine behandelingen voor thuis zijn verkrijgbaar in de webshop www.keratinebehandelingshop.nl. Vanaf 40 euro gratis verzending en volgende dag levering. Wij zijn inmiddels enthousiast gebruikers!