Mathmatch
Image default
Electronica en Computers

Codeer producten met een printer

In de huidige technologische wereld is er heel veel mogelijk en zijn er op het gebied van technologie veel stappen gemaakt de afgelopen jaren. Ook op het gebied van printers is er erg veel progressie geboekt en worden er dagelijks nieuwe uitvindingen bedacht. Printers zijn van belang voor kantoren, aangezien je altijd de mogelijkheid nodig hebt om documenten te kunnen uitprinten. Het is van belang dat de printers betrouwbaar zijn, lang meegaan, goede printresultaten garanderen en dus eigenlijk gewoon doen wat ze moeten doen. Er zijn naast de gewone zwarte inkjet printers ook heel veel andere soort printers die voor verschillende doeleinden gebruikt kunnen worden.

Er zijn dus heel veel verschillende printers die gebruikt kunnen worden voor verschillende doeleinden. Je kunt ook door middel van een printer een barcode printen die je kunt gebruiken voor bijvoorbeeld productcodering.  Productcodering houdt hier in dat je door middel van een barcode, een code kan aanmaken voor een bepaald product die je dan door middel van een scanner heel makkelijk kunt herkennen en op deze manier goede administratie is bij te houden van een bedrijf. Deze barcodes kan je dus op een prijskaartje plakken en dan door middel van een scanner wordt het product gescand en het product herkend door het systeem dat het product codeert. Dit is dus een codeersysteem en dat werkt voor bedrijven op een erg goede manier. Bij kassa’s van supermarkten wordt hier ook gebruik van gemaakt en maakt het de afhandeling bij de kassa een stuk makkelijker en sneller.

Nu we het toch over barcodes hebben zijn er ook andere soorten printers die printresultaten kunnen printen die iets van een barcode bevatten. Dit wordt een QR code printer genoemd en print een QR code uit die je kunt gebruiken voor een interactie met de klant via een smartphone. In deze tijd van social media is dit een erg goede manier om interactie te krijgen met klanten. Codeer dus producten en maak het leven makkelijker!

Voor meer info : klikt u hier