Mathmatch
Image default
Woning en Tuin

Waterbed kopen? Ga naar La Luna Waterbedden

Waterbedden zijn matrassen gevuld met water. Waterbedden vormen mee met de vorm van je lichaam en zijn erg comfortabel om op te slapen. La Luna biedt een aantal fijne waterbedden aan. Denk jij er over om een waterbed aan te schaffen? Lees in dit blog meer over de waterbedden van La Luna.

De voordelen van een waterbed

Waterbedden bieden een aantal voordelen. We hebben de belangrijkste voordelen van een waterbed hieronder voor je op een rijtje gezet.

1. Een waterbed vormt mee met je lichaamsvorm

Als je op een waterbed ligt wordt je gewicht goed verdeeld over het matras en wordt je lichaam zo gelijkmatig ondersteund. Dit maakt de kans op rugklachten en spierpijn aanzienlijk kleiner en zorgt ook voor meer slaapcomfort.

2. Je hebt een ingebouwde verwarming

Waterbedden zijn goed te verwarmen met een ingebouwde verwarming. De verwarming kan het water op warmen en zo heb je een lekker warm bed. Dat is natuurlijk vooral fijn in de koude wintermaanden. Je hoeft dan niet eerst je bed op te warmen voor je in een warm bed kan liggen. Dat is natuurlijk wel erg luxe.

3. Het matras gaat lang mee

Over het algemeen gaat een waterbed een stuk langer mee dan een gewoon matras. Een traditioneel matras kan al snel vervormen na er een tijdje op te hebben gelegen. Een waterbed vervormt vrijwel niet en zo kan je jarenlang heerlijk op een waterbed slapen. Je betaald misschien iets meer voor een waterbed, maar je hebt er ook veel langer iets aan.

Waarom kiezen voor La Luna?

La Luna biedt fijne waterbedden aan van uitstekende kwaliteit. Daarnaast is de service bij la Luna ook erg prettig. Je kan voor je een waterbed koop eerst de verschillende bedden uit proberen in de showroom. Als er een bed tussen zit die je fijn vindt en je besluit het bed te kopen, is het bed vaak de volgende dag al bij je bezorgd. De waterbedden van La luna hebben een garantieperiode van minimaal 2 jaar. De garantieperiode kan ook oplopen tot 10 jaar afhankelijk van het matras dat je koopt. Mocht er binnen die tijd iets kapot gaan dan wordt dat binnen de korte tijd gratis gemaakt.

Wat zijn de opties?

La Luna biedt verschillende waterbedden aan. La Luna Waterbedden biedt haar eigen waterbedden aan en verkoopt daarnaast ook waterbedden van Poseidon en Wacore waterbedden. De Luna waterbedden komen in 9 verschillende soorten. Het goedkoopste basic waterbed koop je al voor 805 euro. Dit is een basic matras, met een basic hoes, een standaard dubbeldoek, uitwisselbare luxe schuimbalken, standaard heaters en een installatie pakket. Het meest luxe waterbed kan je kopen voor zo’n 2585 euro.

https://lalunawaterbedden.nl/