Mathmatch
Image default
Zakelijke dienstverlening

Beton bestellen

Bouwen doe je met goed bouwmateriaal. Daarvoor wil je ook kwalitatief beton bestellen. En juist daarvoor ben je bij de Rouwmaat Groep aan het juiste adres. We zijn full-service leverancier van beton, mortels en vloerspecies. Ook voor prefab beton elementen ben je bij ons aan het juiste adres.

Beton bestellen voor jouw bouwproject

Bij Rouwmaat kun je beton bestellen in de sterkte klassen C12/15 tot en met C53/65. Ook voor projecten waarbij stampbeton, vezelversterkt beton en onderwaterbeton nodig is, zijn we je van dienst. Naast beton leveren we ook kwalitatief hoogwaardige mortels en vloerspecies. We zijn dé full-service leverancier van beton.

Beton storten

De Rouwmaat Groep heeft betoncentrales in Groenlo en Ulft en Rokramix-centrales in Twente. We werken met state of the art betoncentrales, een modern MegaMix-vulstation, mixers met capaciteiten van 7 tot 15 kuub en NCH-wagens voor silotransport en betonpompen. Vanuit deze betoncentrales kunnen we je voorzien van het beste beton voor diverse bouwprojecten.

KOMO gecertificeerd beton bestellen

Ook wanneer je KOMO-gecertificeerd beton wilt bestellen, ben je bij Rouwmaat aan het juiste adres. Al onze bouw- en betonproducten zijn KOMO-gecertificeerd. We gebruiken uitsluitend gecertificeerd zand, grind, granulaat en cement. Op deze manier bieden we kwaliteit in maatwerk: beton en mortels gemaakt volgens jouw wensen, onder KOMO geleverd!

Maak kennis met de Rouwmaat Groep

Rouwmaat is niet alleen het adres voor beton en mortels. Vanuit ons hoofdkantoor in Groenlo bieden we zowel bedrijven als particulieren een duurzame totaaloplossing. We bedienen hiermee heel Oost Nederland. We werken aan duurzaamheid op het gebied van Grond, Weg- & Waterbouw, Beton, Mortels & Vloerspecies, Recycling & Milieutechniek en Transport. Kwaliteit staat bij ons altijd voorop. Of het nu gaat om advies, opleiding of onderzoek, om sloopwerk, bodemsanering of grondwerk, afvalwerking en containers huren; wij bieden je de juiste oplossing.

Voor meer info : klikt u hier