Mathmatch
Image default
Zakelijke dienstverlening

Communicatietraining

Haal meer uit uw communicatieve vaardigheden met een training van Kerngroep

Kerngroep Training & Consulting biedt ontwikkelprogramma’s aan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en organisatieontwikkeling, waaronder communicatietrainingen. Communicatie gaat over het in contact zijn met de ander. Wat neem je waar bij de ander, wat zegt de ander en ook: wat zegt de ander niet? Het vraagt veel van u: echt luisteren, goed doorvragen om te achterhalen wat de ander precies bedoelt en ook het zorgvuldig verwoorden van uw boodschap. Maak u ook los van uw ingesleten gewoontes in uw communicatie en maak uw communicatie effectiever. 

Versterk uw communicatiekracht! 

Communicatie kent vele aspecten. Vandaar dat Kerngroep Training & Consulting een divers trainingsaanbod op dit gebied heeft. Vergroot uw zelfinzicht over uw eigen communicatiestijl met een DISC gedragsanalyse. U verkrijgt inzicht in uw sterke kanten in communicatie, uw valkuilen en ontwikkelpunten. In de training Klantgericht en Doelgericht Schrijven leert u vervolgens hoe u kunt schrijven vanuit het perspectief en de belangen van uw lezer. Een andere communicatietraining is Feedback geven en ontvangen. In deze training ervaart u hoe u oprechte feedback kunt geven die niet als een kunstje voelt maar past bij uw communicatiestijl. Bekijk onze incompany trainingen voor een volledig overzicht van al onze communicatietrainingen. 

Branchegerichte communicatietraining op maat 

De trainingen van Kerngroep zijn maatwerk trainingen. U zult in de training uw eigen dagelijkse praktijk herkennen omdat de voorbeelden en de praktijkoefeningen vanuit uw eigen werkveld komen. Samen met u onderzoeken we de ontwikkelvraag en leggen we de geformuleerde doelstellingen vast. Wij zorgen er vervolgens voor dat de training hierop naadloos aansluit. Kerngroep heeft jarenlange trainings en coachingservaring in verschillende branches waaronder: 

 • Technische sector (projectleiders, inspecteurs, engineers, accountmanagers, adviseurs); 
 • Industrie; 
 • Woningcorporaties, Makelaardij; 
 • Zorgsector, Zorg gerelateerde organisaties (consulenten, adviseurs, projectleiders, teamleiders, management);
 • Groothandelsbedrijven, Technische Groothandel; 
 • Financiële dienstverlening (banken, verzekeraars, incassobureaus, accountants, financiële instellingen; 
 • Horeca.

Over Kerngroep Training & Consulting 

Kerngroep Training & Consulting biedt trainingen naast trainingen op het gebied van communicatievaardigheden, ook trainingen aan op de volgende gebieden: 

 • klantgerichtheid & verkooptechnieken 
 • effectiviteitstrainingen 
 • teamontwikkeling 
 • leiderschap 
 • managementvaardigheden. 

De missie van Kerngroep is het inspireren van mensen en teams binnen organisaties bij het realiseren van hun visie. Wat wilt u precies ontwikkelen? Wat bezit u al aan capaciteiten en wat is er nog nodig? Dat zijn belangrijke vaardigheden die voorbij tijdens uw persoonlijk ontwikkeltraject. In samenwerking met de trainers van Kerngroep bepalen we de leerroute en interventies die passen bij uw ontwikkelbehoefte. Wilt u meer weten over de communicatietrainingen of over andere trainingen van Kerngroep? Bezoek dan de onze website.

Voor meer info : klikt u hier