Paintball Arnhem: een gewaagd uitje

Mathmatch

Paintball in Arnhem is de stoerste vorm van vrijetijdsbesteding! Alsof u in oorlogstoestand verkeert strijdt u tegen ‘de vijand’: het andere team. Sluiproutes, aanvalsstrategieën, richten en schieten, het hoort er allemaal bij! Altijd al een keer willen proberen? Met uw vrienden of uw collega’s? Boek nu dit heldhaftige uitje bij Paintballcentrum de Unit, nabij Arnhem.

Paintball, voor wie?

Het leuke aan paintball is het samenwerken in spanning. Dit zorgt voor een goede teambuilding en veel gelach achteraf. Een ideaal evenement dus voor een bedrijfsuitje! Neem contact op en regel uw paintball-uitje precies zoals u dat graag wilt. U kunt koffie en gebak of juist een avondbuffet bij het arrangement vragen.

Ook voor een vrijgezellenfeestje is paintballen ideaal. Aan het einde van de speeltijd zal ‘de vrijgezel’ 1 tegen de rest moeten spelen. Een hilarische herinnering voor later.

In principe is paintball voor achttien jaar en ouder. Echter, bij de Unit bestaat er een speciaal Kinderarrangement, voor kinderen vanaf 8 jaar. Een geweldige activiteit voor bijvoorbeeld een kinderfeestje. Bij dit arrangement zullen speciale paintballen worden gebruikt en ook het wapen is aangepast, waardoor de ballen minder hard aankomen. De kinderen zullen absoluut geen pijn ervaren wanneer ze geraakt worden. Er gaat een begeleider vanuit de Unit mee met de groep en de kinderen zullen veilig uitgerust zijn met een masker en overall (net zoals bij volwassenen paintball). Ranja en een zakje chips zit bij de prijs inbegrepen.

Arrangementen

Bij Paintballcentrum de Unit aan de Arnhemseweg in Ede kunt u kiezen uit verschillende arrangementen. Kiest u voor Basis, Super, Extreme, Extra of Lekker? De arrangementen verschillen in de speeltijd en het aantal paintballs. Er is ook de mogelijkheid om bij een gekozen arrangement paintballs bij te bestellen. Studenten krijgen extra korting. De arena van Paintballcentrum de Unit ligt deels binnen, deels buiten. U kunt dus met elk weertype lekker komen paintballen.

Vraag op de website de beschikbaarheid en een offerte aan en regel meteen uw memorabele uitje paintball!

Paintball wordt ook als sport beoefend. Geïnteresseerd? Neem dan een kijkje op de aanstaande open dag. Hier kunt u meekijken hoe het er op een paintballdag aan toe gaat. Tot gauw!

Voor meer info : klikt u hier